Το τυροκομείο μας

Οι «Ελληνικές Φάρμες Θράκης ΑΕ» είναι μια νεοσύστατη εταιρεία στον κλάδο των τυροκομικών, ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στον νομό Ροδόπης. Συλλέγουμε το φρέσκο γάλα από κοπάδια που βόσκουν στην παρθένα φύση της Ροδόπης και παράγουμε ποιοτικά τυροκομικά προϊόντα και παραδοσιακή γιαούρτη σε ένα τυροκομείο με μεγάλη ιστορία στην περιοχή μας. Με εξειδικευμένη γνώση και τη μεγάλη θρακιώτικη παράδοση στην παραγωγή τυροκομικών, φέρνουμε στο καθημερινό τραπέζι γνήσια ελληνικά τυριά με μεστή και πλούσια γεύση καθώς και παραδοσιακή γιαούρτη.

Στις Ελληνικές Φάρμες Θράκης συλλέγουμε το γάλα από τις φάρμες του τόπου μας για να φτιάξουμε μοναδικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Με εξειδικευμένη γνώση και τη μεγάλη θρακιώτικη παράδοση στην παραγωγή τυροκομικών και γιαουρτιού, φέρνουμε στο καθημερινό σας τραπέζι γνήσια ελληνικά τυριά και γιαούρτια με μεστή και πλούσια γεύση. Από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, επιλέγοντας προϊόντα από τις Ελληνικές Φάρμες Θράκης, είστε σίγουροι για τη γεύση και την ποιότητα που απολαμβάνετε.
Κυκλοφορούν σε συσκευασίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του νοικοκυριού και του επαγγελματία εστίασης για να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα.

Η εταιρία διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000.

Και για τους οπαδούς του Facebook : Ελληνικές Φάρμες Θράκης ΑΕ